Personlig Coachning

Personlig Coaching


Jag är expert på att identifiera problematik och kan ge dig vägledning till dina individuella val som passar just dig. Tillsammans hittar vi verktygen som du kan arbeta med för  att befria dig från dina blockeringar, oönskade mönster och onödiga rädslor.

Det är lätt att gå vilse i sina känslor som gör att man inte vet hur man ska få rätsida på livet. Man fastnar på vägen, kan stå stampa på samma fläck utan att komma vidare. Många gånger behöver man ta hjälp för att komma på rätt spår igen, att få perspektiv på sitt liv och få kunskap om hur man hanterar olika situationer på bästa sätt.

Jag har stor människokännedom, stark intuition och kunskap om livets olika läxor. Jag vet att jag kan hjälpa dig med de rätta insikterna för att du ska kunna förändra ditt liv till det bättre. Målet är att du ska hitta ditt sanna jag som älskar att leva och njuta av livet.

Man behöver få balans på alla plan för att må bra, även hitta tillbaka till glädjen över att leva här och nu!

Du kan boka Skype sessioner eller personliga möten, hjälper även par.Sensuell Coaching

Hitta din lust och passion, tänd din inre eld!


Befria din lust från blockeringar som hindrar dig från att njuta fullt ut av dig själv. Jag hjälper dig att se det du behöver förändra och hur du kommer igenom det som hindrar dig från att känna passionen flöda.

Den största gåvan människan fått är njutningen. Vi föds som fria sensuella varelser. Av påverkan från våra föräldrar och samhället under uppväxten, lägger vi på oss begränsningar och mönster. Begränsningar som kanske inte är sanna för det vi egentligen tycker, tänker och känner. Vi lägger locket på lusten med dessa begränsningar, som hindrar oss att få ett underbart sexliv. Resultatet blir att många av oss går på sparlåga och tappar lusten till sex totalt. Att bejaka sin sexuella lust hjälper oss att släppa på spänningar i kroppen och massa onödig stress. Den sexuella och orgastiska energin är kraftfull, vi kan använda den till att fylla på energiförrådet. Ökad lust ger inte bara lust till sex, utan lusten till både livet och vardagen ökar.

Varmt Välkommen!