Om Mita

Jag tror på att följa mitt hjärta i alla val, stora som små, som finns för mig. Har provat att följa hjärnan alldeles för länge vilket har resulterat i vilsenhet. Sedan jag gjorde min  AuraTransformation för många år har jag hittat hem till mig själv, min trygghet och min livsuppgift.

Om det ska ske en förändring i livet behöver man starta den själv. Jag kan hjälpa dig att starta den förändringen!

Innan min auratransformation jobbade jag som bussförare och med åren blev jag bara tröttare, kände att min energi försvann nästan lika fort som jag tankade upp den. Våren 2011 kliver en kär vän till mig på bussen och stannar framme för att småprata med mig. När vi är ute på motorvägen frågar hon mig om jag vill göra en AuraTransformation™ . Mitt hjärta svarar direkt och jag hör mig själv säga: Jaaa det vill jag, vad är det?

Det blev en härlig vändpunkt i mitt liv, livsglädjen kom tillbaka och jag kunde studsa runt igen. Nu fick jag styrkan till att rensa ut det jag inte behöver längre, både fysiskt och psykiskt. Jag fick ro att verkligen känna in vad jag vill göra med resten av mitt liv, hitta guldkornen och börja lägga pusselbitarna. När jag utbildade mig till Auraförmedlare™ våren 2014 blev det sant för mig att det är det här jag ska arbeta med. Jag har vetat länge att jag har läkande förmåga naturligt, många trivs bra i min närvaro utan att jag behöver göra något mer än att finnas till. Att min förmåga kan vara så otroligt stark visste jag däremot inte förrän jag gick Auraförmedlarutbildningen, det är en fantastisk upptäckt för mig.

Jag vill verkligen hjälpa andra att hitta hem till sig själva, hitta sin styrka och kunna hålla kvar sin energi. För mig är detta stort och att jag kan få bidra till att göra skillnad för många. Det är det här jag brinner för. Jag känner en enorm tacksamhet över att jag får möjlighet att dela med av min gåva till mänskligheten och hjälpa till att göra skillnaden jag längtat efter hela mitt liv.

Mitt arbete som undersköterska i många år, även som massageterapeut och akupunktör har gett mig stor människokännedom. Jag har lätt för att identifiera problematik hos andra och kan ge vägledning till individuella val som passar utifrån vem man är.

Om du känner att jag är rätt person att vägleda dig är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag finns på Värmdö utanför Stockholm, åker gärna dit jag blir inbjuden.

Erbjuder:
Har Coronapriser så länge pandemin pågår.
AuraTransformation™ 3 900 kr / 2 500 kr

AuraJustering™ 1 600 kr / 1 000 kr
Balansering: 
60 minuter 1000 kr / 800 kr
90 minuter 1 500 kr / 1 000 kr

Personlig Coaching


Webinar/Föreläsningar

Workshops